Hej og velkommen!

Mit navn er Kia Karlberg, og jeg er kunstner og filosofisk forsker, der bor i Åbo, Finland. Jeg skaber frit og laver tværfaglig forskning i narcissisme. Jeg er gift med kunstneren Henrik Karlberg. Vi har også lejlighedsvis boet i Danmark, f.eks. i VM Husene i København og i flere mindre byer i både Jylland og Sjælland.

Kia Karlberg er en af ​​de førende kunstnere i Finland. En kunstner, der mesterligt skaber kunst, store overskrifter, cause célèbre, og som endda kastes i fængsel i sin kamp for en bedre, mere åben og mere lige verden.

Lær Kia at kende:

Alt om Kia
Læs alt om, hvem Kia er; som person, kunstner og forsker (med mange billeder og tanker). Eksklusiv.

Kias kunst
Lær Kias forskellige kunstformer at kende (+ download et gratis maleri).

Kias blog
Aktuelt perspektiv på liv, kunst og Kias banebrydende forskning i magtstrukturer og narcissisme (bloggen opdateres ofte)

Lær om anti-narcissisme:

Narcissisme er roden til de fleste problemer i verden. I sin forskning (om narcissisme) har Kia Karlberg sat stykkerne sammen og fundet et mønster, som ingen har set før. Indsigten er banebrydende og fører til en ny filosofisk skole: Anti-narcissisme . Deltag i indsigten, og du vil se på verden (og dens historie) med helt nye øjne.

Internetsiden er på svensk. Hvis du vil læse det på dansk, kan du klikke på følgende link (derefter oversætter siden automatisk):

https://translate.google.com/translate?sl=sv&tl=da&u=https://www.kiakarlberg.org