Ett stort urval bilder (359 st) med datum och kort förklaring i filens namn. Jag och min man levde ett stilla, lugnt och tillbakadraget eremitliv (präglat av svår sjukdom) hemma i Villa Kia, på ön Hirvensalo i Åbo, Finland, ända tills 16.11.2019 då finska myndigheter plötsligt fängslade oss, helt utan grund.

Vi slängdes i Åbo fängelse i väntan på en hemlig rättsprocess som myndigheterna försummat att delge oss. Myndigheterna höll oss fängslade och isolerade tills den olagliga och odemokratiska processen började 12.12.2019. Ingen människa har någon verklig insyn i denna sjuka och rättsvidriga process. Läs mer om det i artikeln: Så här är det att möta narcissistiskt våld från en hel nation (Finland).

Den 9.12 och 10.12 letade myndigheterna igenom Villa Kia, och beslagtog all datautrustning och allt data (all konst, forskningsmaterial, alla bilder, dokument, minnen etc i digital form). Jag har inget annat data kvar än vad jag lyckats pussla ihop från diverse molntjänster.

Du kan se bildgalleriets bilder som en praktisk slideshow här:

Här är bilderna:

Följande konstbildsserie gjorde jag 8-9 Augusti 2019. Konstserien symboliserar mörkret som ligger över landet och staden. Vid Aningaisbron såg jag också en stackars sällsynt ägretthäger, som var svag och hade förirrat sig till centrum. Den är med på en bild.

De här bilderna är de sista jag hade säkerhetskopierat till molntjänst året 2019, innan Finland tog allt ifrån mig. Det är en talande serie.

Tillbaka till Dokumentation & Bilder huvudsidan >