Har du frågor om narcissism och anti-narcissism? Fråga experten!

Jag heter Kia Karlberg och är en av världens främsta experter på narcissism.

Jag är en heterodox vetenskapskvinna, som bedriver tvärvetenskaplig forskning kring ämnet narcissism, ur ett filosofiskt och samhällsvetenskapligt perspektiv. Jag är grundare till filosofin Anti-narcissism.

Jag har personligen överlevt grovt narcissistiskt våld (på flera olika plan). Du kan läsa mer om mig och min spännande bakgrund i Allt om Kia.

Jag brinner för att sprida min kunskap vidare till andra. Om du har frågor om narcissism eller anti-narcissism (eller något annat ämne jag är insatt i) så svarar jag gärna på dina frågor.

Du kan ställa dina frågor på min nya Quora-sida, och få personliga svar av mig. Du kan också läsa frågor som andra redan ställt.

Besök min svenska Quora-sida här >

Jag är även kunnig inom många andra områden, t.ex. Filosofi, Humaniora, Samhällsvetenskap, Psykologi och psykopatologi, Hälsovetenskap, Politik, Ekonomi, Miljö och ekologi, Historia, Religion och livsåskådning, Konst, kultur och skapande verksamhet, samt övergripande frågor.

Jag arbetar redan nu 15-16 timmars arbetsdagar, men kommer ändå att försöka svara på så många frågor som möjligt. Om jag inte hinner svara på alla frågor så prioriterar jag frågor som har ett stort allmänintresse.

Du kan ställa dina frågor på svenska eller engelska. Jag har (på universitetsnivå) också studerat tyska, franska, spanska och lite italienska, holländska och latin.

Jag är utbildad Ekonomie Magister, M.Sc. (Econ) från Åbo Akademi, med huvudämne Organisation och ledning, vilket tillsammans med min rika erfarenhet + banbrytande forskning ger mig en väldigt unik profil.

Några av mina övriga intressen är:
Trädgårdsskötsel, se min trädgård här
Fågelskådning, se min tomtlista (med bilder) här
Läsning

Läs också: 50.000 visningar på Quora (under de första 3 veckorna!)

* * * * *