Operativsystemet Tails kan rädda ditt liv

Narcissister är farliga. De vill kontrollera och dominera allt, till varje pris. De respekterar inga gränser. De kränker och skadar dig på alla sätt de kan, utan samvetskval.

Som narcissismoffer vet jag hur viktigt det är att skydda sig själv (och sin integritet) så gott man kan. Det har varit avgörande för min överlevnad. Det har också varit viktigt för min vetenskapliga forskning.

Det finns många bra tekniska verktyg, som hjälper oss som är utsatta och nödställda. Jag vill speciellt rekommendera operativsystemet Tails, som använder Tor-nätverket för att skydda din integritet.

Tails (The Amnesic Incognito Live System) är ett av de mest kända verktygen för frihetskämpar, aktivister, journalister, forskare och människorättskämpar. Det är ett portabelt operativsystem, som skyddar mot övervakning och censur. Edward Snowden använde Tails när han avslöjade stormakternas falska spel. Han uppmanar alla att använda Tails.

Tor-nätverket är ett jättebra projekt med ursprung från Electronic Frontier Foundation, som jobbar för yttrandefrihet, personlig integritet och insyn (transparens).

Denna verktygskombination gör att narcissisterna inte kan kontrollera din internetanvändning (inte ens fast de installerar spionprogram på din dator). Tails är din säkra dator var som helst.

Jag tror att internet (och det fria informationsflödet) är en nyckel till att bryta ner narcissisternas vidriga spel.

Det är viktigt att du skyddar dig själv och din familj mot narcissisterna!

Jag rekommenderar Tails till alla. Jag har själv nästan tio års erfarenhet av systemet, och har försökt att stöda och utveckla det. Alla människor med sunt förnuft borde använda Tails och Tor. Flera miljoner människor använder Tor dagligen.

Vi narcissismoffer och anti-narcissister (och alla andra som står för demokratiska principer) behöver skydd. Det finns ingen ände på hur de elektroniska nätverken missbrukas av narcissister och maktgalna myndigheter, för att kontrollera både dig och allmän information. Narcissister strävar alltid efter total kontroll och dominans.

Tails kan rädda ditt liv och ge dig frihet!

Läs mer om Tails här:
https://tails.boum.org/

Tails är baserad på Debian GNU / Linux.

Du kan ladda ner Tails helt gratis här:
https://tails.boum.org/install/index.en.html

* * * * *