#10 Biografi: Mera hälsoproblem och min nya bil

Vintern 2010 insjuknade min man till sådan grad att han blev totalt invalidiserad i över ett år. Han kunde knappt röra sig och jag fick mata och tvätta honom.

Jag berättar utförligt om min mans invaliditet, och om hur drastiskt den har påverkat vårt liv, vår livsstil och våra inkomster, i en skild artikel.

Artikeln heter Min man Henrik Karlberg: hans funktionshinder, hälsoproblem & nollinkomst, och du hittar den även i Dokumentation & Bilder.

Jag köpte på hösten 2010 en ny bil, en trygg och säker Volvo XC60 som jag fortfarande har. Den är hög och har stora dörrar, så att Henrik lättare skall kunna sätta sig in i bilen. Vi tänker ekologiskt och kör endast då det är nödvändigt. Nu, efter elva år, är bilen körd endast 40.000 km, fortfarande i skick som ny. Bilderna är tagna sommaren 2020.

Se fler bilder (och bilens fulla specifikation) här.

* * * * *