Vi lever ännu (båda två)

Mitt och min man Henriks liv är konstant en oerhört känslig balansgång mellan kroniska sjukdomar, hälsoproblem och funktionsnedsättningar. Ibland är situationen bättre, ibland mycket sämre.

Årets rekordheta sommar har varit extra krånglig för oss. Vi har fått avnjuta en giftcocktail ingen vill smaka på. Sommaren har bara försvunnit.

Men vi lever ännu, båda två!

Varje dag försöker vi jobba på, så mycket vi klarar av. Anti-narcissism är avgörande för jordens framtid – pusselbiten som kan skapa en bättre värld för miljarder människor (plus djur och natur). Jag ser mitt liv som en samhällstjänst, och satsar allt. Jag vill bygga en ny, hållbar och välfungerande värld, som baserar sig på sanning, öppenhet, rättvisa och jämlikhet. En värld full av kärlek och empati. En värld utan narcissism.

Det finns så mycket viktigt att göra!

Det har varit svårt att sköta trädgården i år. Dessutom gick min Einhell gräsklippare sönder i slutet av augusti. Efter det har jag klippt gräset för hand. Det som förut tog 20 minuter att klippa tar nu 20 timmar.

Jag vet inte om vi kommer att klara av att sköta trädgården fler år.

Vår fullständiga självisolering fortsätter. Vi har inte varit hemifrån på över 11 månader.

Jag har uppdaterat webbplatsen med över 3000 bilder (från åren 2014-2021), kvittodata (1500 verifikat) plus mycket annan information om mig och mitt liv. Du hittar allt här: Dokumentation & Bilder

Bilder från det senaste året finns i dessa tre bildgallerier:

Bildgalleri: 16 Juli – Oktober 2021 >

Bildgalleri: 13 Maj 2021 – 15 Juli 2021 >

Bildgalleri: Juni 2020 – Maj 2021 >

* * * * *